Volwassenen

Scholen van volwassen stemmen.

Met stemtraining vergroot u uw bereik. Goed spreken in het openbaar is dan een uitgelezen gelegenheid om uzelf goed te presenteren. De professionele begeleiding van Niek van Klaveren is er op gericht om hiervoor uw overtuigingskracht te versterken, op een manier waarbij u overbelasting voorkomt. Stemtraining is de sleutel tot uw succes tijdens presentaties, gesprekken of vergaderingen.

Hoe werkt de stemtraining?

Goede stemtraining is stemtraining op maat. U bent uniek, en dat vraagt om een aanpak die bij u past. Vanuit zijn jarenlange ervaring als uitvoerend musicus bij verschillende producties, en het lesgeven van diverse doelgroepen, weet Niek precies hoe hij u zo snel mogelijk vooruit laat komen. Uw stemtraining kan hierdoor gericht zijn op bijvoorbeeld:

Ademhalingsoefeningen
Stemdynamiek
Uitspraak en verstaanbaarheid
Frasering en tekstindeling
Uitstraling en lichaamshouding
Monoloogtraining

Zangtechniek

Wil je een goede zangtechniek aanleren? Dat is verstandig, want welk talent en welke ambities je ook hebt, zonder een goede zangtechniek aan te leren kom je maar half zo ver. Terwijl jouw stem juist bijzonder is en een professionele aanpak verdient. Bijvoorbeeld met professionele stemvorming, (klassieke) zang of ‘jongerenles’. Niek van Klaveren biedt een schat aan ervaring, kennis en geduld. Zijn systematische trainingen zullen je leren je spieren en spiergroepen beter te conditioneren, waardoor je ‘vanzelfsprekend’ en ‘gemakkelijker’ gaat zingen.

Prive zangles

Niek geeft privé-zangles die zijn gebaseerd op de regels van het 19e eeuwse Belcanto. Vanuit zijn ervaring als renaissance-, barok-, musical- en operazanger zit je bij hem goed voor alle genres en zangstijlen. Door zijn privé-zangles leert je de spiergroepen die je toongeving maken te conditioneren door middel van systematische trainingen. Zo kunnen ademsteun en krachtoefeningen gebruikt worden om je zwakkere registers te versterken. Zingen wordt straks veel vanzelfsprekender en ‘gemakkelijker’, waardoor je veel meer energie en ruimte overhoudt om echt muziek te maken.

Contact Informatie

Noorderwierweg 201
3812 DG Amersfoort
Nederland
Tel: +31(0) 33 465 4102

Website: www.niekvanklaveren-zangpedagoog.nl
Email: info@niekvanklaveren-zangpedagoog.nl