Zangpedagogen

Zangpedagogen begeleiden (aspirant) zangers om het beste uit hun stem te halen. Zowel op technisch als artistiek gebied. Om verder te komen met je stem, heb je een zangpedagoog nodig die je kan helpen om jouw doelen te bereiken.

Op jonge leeftijd zangles

Niek van Klaveren onderscheidt zich onder andere door het lesgeven aan kinderen. Hij heeft hier al 35 jaar ervaring in. De kinderstem was ook zijn afstudeerwerkstuk aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. In Nederland is men huiverig om jonge kinderen zangles te geven. Men is bang dat het de stem kan schaden. Een kinderstem is nog volop in ontwikkeling dus de lessen en oefeningen zijn anders dan voor volwassenen. Toch kan door op jonge leeftijd te beginnen met zangles, jong talent al vroeg ontdekt worden. Mijn doel is dat kinderen tussen hun 16e en 20e zeer goed kunnen zingen zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken voor een loopbaan in de zangwereld.

Zangpedagogen

Spieren en spiergroepen conditioneren

Ook voor het aanleren van een goede zangtechniek kun je bij me terecht. Om goed te kunnen zingen is de juiste techniek nodig. Niet alleen voor de kwaliteit van je klank maar ook voor het behoud van je stem. Het gebruik van je spieren en spiergroepen zijn hierbij belangrijk. Tijdens mijn training leer je deze beter beheersen en conditioneren zodat het een natuurlijk gegeven wordt als je zing. Nederlandse zangpedagogen zijn nog wel eens voorzichtig met oefeningen die de stem meer kracht geven, maar als dat nodig is om een zwakke stem meer body te geven dan zullen we hier zeker gebruik van maken.

Wil je meer informatie over zangpedagoog Niek van Klaveren? Neem dan contact met mij op. U kunt mij telefonisch of via e-mail bereiken. Het is ook mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Contact opnemen
Contact Informatie

Noorderwierweg 201
3812 DG Amersfoort
Nederland
Tel: +31(0) 33 465 4102

Website: www.niekvanklaveren-zangpedagoog.nl
Email: info@niekvanklaveren-zangpedagoog.nl