Zangles voor kinderen

Zangpedagoog Niek van Klaveren geeft ook zangles voor kinderen. Waar veel zangleraren huiverig zijn om kinderen les te geven, ziet Niek juist de voordelen van vroeg beginnen met zangles. Uiteraard is het hierin wel belangrijk om kennis van zaken te hebben want een kinderstem heeft nog niet dezelfde structuur als een volwassen stem. Je kunt het vergelijken met sporten: gymnastiek is niet slecht voor een kind maar bodybuilding wel. In de rest van Europa staat men ook positief tegenover zangles voor kinderen. Zo zijn er wereldberoemde jongens- en meisjeskoren in Engeland, Duitsland en Oostenrijk. Hier wordt jong talent ontdekt en ontwikkeld.

Auditief informatie opnemen

Kinderen zijn heel onbevangen. Ze zingen met evenveel plezier een aria als een popsong. Kinderen nemen auditief veel informatie in zich op en kunnen goed imiteren. Daarom leren kinderen ook sneller een vreemde taal dan volwassenen. Hetzelfde geldt ook voor zang. Hierbij worden een beroep gedaan op dezelfde vaardigheden als die nodig zijn om een vreemde taal te leren.

Zangles voor kinderen

Weloverwogen keuze voor zangloopbaan

Het is mijn intentie dat kinderen tussen hun 16e en 20e heel goed kunnen zingen zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken voor een vocale carrière. Ik heb ruim 35 jaar ervaring met het zangles geven aan kinderen en weet kinderen met mijn lessen te boeien en ze te stimuleren in hun ontwikkeling. Voor jonge kinderen geldt een aangepast tarief. Een strippenkaart voor 30 strippen is voor kinderen tot 10 jaar 650 euro. Voor kinderen tot 12 jaar is dit 750 euro.


Contact opnemen
Contact Informatie

Noorderwierweg 201
3812 DG Amersfoort
Nederland
Tel: +31(0) 33 465 4102

Website: www.niekvanklaveren-zangpedagoog.nl
Email: info@niekvanklaveren-zangpedagoog.nl