Zangles Amersfoort

Ben jij op zoek naar zangles in Amersfoort en wil je jouw stem verder ontwikkelen? Dan kun je terecht bij Zangpedagoog Niek van Klaveren.

Volgens de belcanto methode

Je kunt voor alle zangstijlen muziekles in Amersfoort volgen. Ik heb ervaring met alle klassieke zangstijlen. Ik heb zelf ervaring als barok- en renaissance zanger en als zanger van opera’s en musicals. In mijn lessen werk ik volgens de klassieke belcanto-methode. Vroeger was bij deze methode de klankkleur het belangrijkste en waren vibrato’s belangrijker dan de uitspraak en intonatie van de tekst. In de huidige tijd betekent de belcanto methode vooral veel aandacht voor toonvorming en klankschoonheid.

Zangles Amersfoort

Trainen van spieren

Tijdens de zangles in Amersfoort train je je stem door je spieren te trainen. In je toongeving gebruik je verschillende spieren en spiergroepen. Door veel systematische oefeningen conditioneer je jouw spieren zodanig dat je ze als vanzelfsprekend gaat gebruiken in je zang. Door je spieren op een goede manier te gebruiken kun je meer uit je stem halen. Zowel in je bereik als in je tonen.

Je kunt niet alleen bij mij terecht voor klassieke zangles maar ook voor pop- of rock zangles. Zangers in deze genres worden op dezelfde manier getraind als klassieke zangers maar wel met aanpassingen. Bepaalde technieken worden uitgesteld of blijven achterwege om te voorkomen dat een popzanger te klassiek gaat klinken. Voor rockzangers is krachttraining voor de stem juist weer belangrijk!

Wil je meer informatie over de verschillende zanglessen? Neem dan contact met me op. Ik beantwoord graag al je vragen.


Contact opnemen
Contact Informatie

Noorderwierweg 201
3812 DG Amersfoort
Nederland
Tel: +31(0) 33 465 4102

Website: www.niekvanklaveren-zangpedagoog.nl
Email: info@niekvanklaveren-zangpedagoog.nl