Spraakles

Spreek je veel in het openbaar of heb je jouw stem nodig om anderen te overtuigen? Dan kan spraakles van Niek van Klaveren je helpen om jouw stem nog beter te gebruiken.

Vergroten van overtuigingskracht

Spreken in het openbaar is een goede manier om je te presenteren. Maar dit werkt alleen wanneer je ook mensen kunt bereiken. Mijn spraakles is erop gericht om jouw overtuigingskracht te vergroten, zonder dat dit ten koste gaat van je stem. We proberen overbelasting te voorkomen. Met spreken in het openbaar worden presentaties bedoeld maar ook vergaderingen en gesprekken. Voor iedereen die veel spreekt en een boodschap moet overbrengen. Dat zijn bijvoorbeeld ook artsen en leerkrachten.

Iedere stem is uniek dus iedere spraakles verloopt ook anders. De training kan gericht zijn op bijvoorbeeld:

  • Ademhalingsoefeningen
  • Stemdynamiek
  • Uitspraak en verstaanbaarheid
  • Frasering en tekstindeling
  • Uitstraling en lichaamshouding
  • Monoloogtraining

Laat je horen

Wanneer je spreekt, wil je ook gehoord worden. Je boodschap overbrengen of overtuigen. Of er nu een iemand tegenover je zit of een hele zaal. Een arts wil dat zijn boodschap duidelijk bij de patiënt aankomt, de leerkracht wil de leerstof overbrengen bij zijn leerlingen, de salesmanager wil klanten overtuigen en de spreker wil de zaal blijven boeien. Spraakles van Niek van Klaveren helpt je om jouw stem te laten horen.

Spraakles

Wil je meer informatie over mijn spraaklessen? Neem dan contact met me op. Ik beantwoord graag al je vragen. Ik ben telefonisch of via e-mail bereikbaar maar je kunt ook een bericht achterlaten in het contactformulier. Ik kom er dan zo spoedig mogelijk bij je op terug.


Contact opnemen
Contact Informatie

Noorderwierweg 201
3812 DG Amersfoort
Nederland
Tel: +31(0) 33 465 4102

Website: www.niekvanklaveren-zangpedagoog.nl
Email: info@niekvanklaveren-zangpedagoog.nl