Rock zangles

Hou je van zingen en wil je graag zangles volgen? Maar dan wel in je eigen genre? Bij zangpedagoog Niek van Klaveren kun je terecht voor klassiek, pop en rock zangles.

Allemaal dezelfde basis

Tijdens pop- en rock zangles krijgen zangers dezelfde training als klassieke zangers. Sommige technieken worden wel uitgesteld om te voorkomen dat popzangers “klassiek” gaan klinken. In een rock zangles wordt juist wel veel gebruik gemaakt van krachtoefeningen voor de stem zodat alles registers benut kunnen worden.

Rock zangles

Verder ontwikkelen met de juiste begeleiding

Wat je doel en ambitie ook is, met de juiste begeleiding kom je verder. Ik zie het als mijn taak om jou te stimuleren en je begeleiden. Het overdragen van kennis, goede oefeningen die je helpen op je doel te verwezenlijken en een duidelijke uitleg. Ook het vergroten van jouw gevoel van eigenwaarde hoort daarbij. Het is belangrijk dat je je veilig genoeg voelt om te zingen en je emoties te uiten en je daardoor kwetsbaar op te stellen. Toch mag je ook kritisch blijven. Het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en vooruitgang boekt. Een goede zangpedagoog is ook eerlijk.

Methodes en technieken

Jouw rock zangles is er op gericht om jou daar te brengen waar je wilt zijn. Ik heb veel ervaring, zowel als zanger als zangpedagoog, kennis en geduld. Ik maak gebruik van verschillende methodes en technieken zoals de traditionele Belcanto methode van James J. McCray gecombineerd met meer wetenschappelijke methoden zoals EVTS. Wil je meer informatie over rock zangles van Niek van Klaveren? Neem dan gerust even contact op.


Contact opnemen
Contact Informatie

Noorderwierweg 201
3812 DG Amersfoort
Nederland
Tel: +31(0) 33 465 4102

Website: www.niekvanklaveren-zangpedagoog.nl
Email: info@niekvanklaveren-zangpedagoog.nl