Pop zangles

Zangles is niet alleen voor het zingen van klassieke stukken en aria’s. Bij zangpedagoog Niek van Klaveren is Amersfoort kun je ook kiezen voor pop zangles. Je krijgt dan dezelfde training als klassieke zangers maar er worden wel aanpassingen gedaan. Zo is het natuurlijk niet de bedoeling dat je “klassiek” gaat klinken als popzanger.

De balans tussen gezond stemgebruik en artistieke vrijheid

Ik maak onder andere gebruik van de methode Estill Voice Trainings System. Deze techniek leert je om op een goede manier je stem te gebruiken en overbelasting te voorkomen. Vooral het gebruik en spieren en ademhaling is hierin belangrijk. De techniek draait om de balans tussen een gezond gebruik van je stem en artistieke vrijheid. Met behulp van oefeningen en trainen word je in jouw pop zangles zo geconditioneerd dat het gebruiken van bepaalde spieren vanzelfsprekend wordt als je zingt.

Pop zangles

Uitgebreide ervaring

Niek van Klaveren is een ervaren renaissance, barok, musical- en operazanger en geeft al meer dan 20 jaar les in zijn eigen praktijk. Hij volgde zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij zong verschillende musical- en operarollen in grote en kleine gezelschappen. Naast zijn zangpedagogiek praktijk is Niek betrokken bij de Nationale Reisopera en treedt hij regelmatig op als solist bij onder andere het Noordhollands Muziekensemble.

Wil je meer informatie over pop zangles bij Niek van Klaveren? Neem dan contact met me op. Ik beantwoord graag al jouw vragen. Je kunt me bereiken via mail, telefoon of gebruik het contactformulier om een bericht achter te laten.


Contact opnemen
Contact Informatie

Noorderwierweg 201
3812 DG Amersfoort
Nederland
Tel: +31(0) 33 465 4102

Website: www.niekvanklaveren-zangpedagoog.nl
Email: info@niekvanklaveren-zangpedagoog.nl