Musical zangles

Zing je in musicals en wil je je hier verder in ontwikkelen? Dan is musical zangles van zangpedagoog Niek van Klaveren echt iets voor jou.

Ervaring in musicals

Niek van Klaveren is een ervaren opera- en musicalzanger. Hij zong verschillende rollen in grote en kleine muziekgezelschappen zoals in The Phantom of the Opera van Joop van den Ende Theaterproducties. Hij was naast zijn lespraktijk ook verbonden aan de De Nationale Reisopera. Niek volgde zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

Ook voor andere muziekstijlen

Bij Niek van Klaveren kun je niet alleen terecht voor musical zangles maar ook voor andere zangstijlen zoals klassiek, pop en rock. Ook sprekers kunnen bij hem terecht voor stemtraining. Niek geeft les aan alle leeftijden. Van kinderen tot volwassenen. Wat je doel of ambitie ook is, met de juiste begeleiding kom je altijd verder.

Tarieven

Je kunt al musical zangles volgen voor 37 euro per les. Je kunt ook gebruik maken van een strippenklaart voor 30 lessen. Niek hanteert hiervoor verschillende tarieven per leeftijdscategorie. Een strippenkaart kost voor kinderen tot 10 jaar 650 euro, kinderen tot 12 jaar betalen 750 euro en tot 21 jaar 888 euro. Een strippenkaart voor volwassenen kost 999 euro.

Musical Zangles

De lessen worden gegeven in Amersfoort aan de Noorderwierweg 201.

Heb je interesse in zangles bij zangpedagoog Niek van Klaveren? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Laat je informeren over de mogelijkheden. Je kunt telefonisch of via e-mail contact opnemen of het contactformulier invullen op de contactpagina.


Contact opnemen
Contact Informatie

Noorderwierweg 201
3812 DG Amersfoort
Nederland
Tel: +31(0) 33 465 4102

Website: www.niekvanklaveren-zangpedagoog.nl
Email: info@niekvanklaveren-zangpedagoog.nl