Klassieke zangles

Voor klassieke zangles kun je terecht bij zangpedagoog Niek van Klaveren. Volgens de principes van de 19e eeuws Belcanto methode leer je om je stem en je ademhaling verder te ontwikkelen. Bij deze technische methode leer je tijdens de klassieke zangles je spieren en spiergroepen dusdanig te conditioneren dat het gebruik ervan tijdens het zingen een vanzelfsprekendheid wordt. Je kunt bij Niek van Klaveren terecht voor alle klassieke zangstijlen.

Klassieke scholing

Niek van Klaveren volgde zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij bekwaamde zich in renaissance en barok en later zong hij verschillende musical- en operarollen in grote en kleine gezelschappen.

Klassieke zangles

Zangles voor iedereen

Naast klassieke zangles kun je bij zangpedagoog Niek van Klaveren ook terecht voor pop- en rock zanglessen. De basis van deze zanglessen is hetzelfde als bij de klassieke zangles maar er worden wel aanpassingen gedaan. De zanglessen van Niek van Klaveren zijn niet alleen bedoeld voor (jong)volwassenen. Ook kinderen kunnen bij hem terecht voor zangles. Waar sommige zangleraren voorzichtig zijn met les te geven aan kleine kinderen, ziet Niek van Klaveren juist de voordelen van zangles op jonge leeftijd.

Wil je meer informatie over zangles bij Niek van Klaveren? Neem dan contact met me op. Ik beantwoord graag al jouw vragen. Je kunt me bereiken via mail, telefoon of door een bericht achter te laten op het contactformulier.


Contact opnemen
Contact Informatie

Noorderwierweg 201
3812 DG Amersfoort
Nederland
Tel: +31(0) 33 465 4102

Website: www.niekvanklaveren-zangpedagoog.nl
Email: info@niekvanklaveren-zangpedagoog.nl